- איזורים בגליל המערבי
בוזה (“גלידה” בערבית), היא קודם כל הגשמת חלום של המייסדים: עלאא סוויטאת מתרשיחא ואדם זיו מקיבוץ סאסא, שפיתחו את הגלידה שלהם מתוך רצון להביא לגליל גלידה טריה, עונתית, שמבוססת על טעמים מקומיים.
שורשיה של גלידריית בוזה נטועים עמוק בגליל – באהבה לחומרי הגלם, לטעמים ולריחות. זהו הבסיס לגלידה הייחודית, אשר נעשית יום יום בעבודת יד מוקפדת ומחומרי הגלם הטריים והטובים ביותר.
גלידת בוזה היא סיפור על דו קיום, על החיים בגליל ועל הקפדה ומצויינות.
מוזמנים לתאם מפגש עם עלאא סוויטאת המייסד.
המפגש כולל צפיה בסרטון קצר, טעימה של מנת גלידה, קפה
ושיחה עם עלאא סוויטאת, שייסד את גלידת בוזה לצד אדם זיו מקיבוץ סאסא והוא גם הבעלים של מסעדת אלומה הידועה בתרשיחא.
שיחה על דו קיום, חלומות, ייצור גלידה והחיים בגליל..
לקבוצות ובתאום מראש בלבד.
שיתוף פעולה בין קיבוץ סאסא וגיל קישינובסקי לעלאא סוויטאת מתרשיחא