בית הקפה של תיאטרון גבעתיים יהפוך בארבעת ימי פסטיבל חורף גלילי לבית לקולינריה גלילית איכותית בניצוחו של איתי נחמיאס מקייטרינג eat I, בשילוב ייעוץ קולינרי של השף הגלילי ברק יחזקאלי.
אורחי הפסטיבל יהנו מתפריט איכותי המשלב מנות מיוחדות ותוצרת מהגליל, כגון: ממולאים ועלי גפן נדירים ממטבחה של ‘סבתא מהא’ מחורפיש, מוזלי גלילי עם גרנולה של קפה קמ”ה, דבש שיזף ממשק אופיר ופירות העונה מגידול אורגני של “לגעת בשדה”, בירה מלכה, לילות ביירות ומלבי מבית המלבי בעכו העתיקה, מתוקים של sweet moments מג’ת, פלטות גבינות ממחלבת אלטו בקיבוץ שמרת, יינות מ-5 יקבים גליליים: יקב שטרן, יקב כישור, יקב אורגני לטם, יקב ג׳וליה ויקב משק אופיר,עוגות, תה צמחים ועוד.
שעות פתיחת בית הקפה:
יום רביעי 1.1 17:00-22:30
יום חמישי 2.1 9:00-21:00
יום שישי 3.1 9:00-15:00 ו-19:00-23:00
יום שבת 4.1 09:00-13:00
בעלים: איתי נחמיאס קייטרינג eat I
טלפון: 052-241-1130
פסטיבל חורף גלילי – בואו להנות ולתמוך בעסקי הצפון! למשך ארבעה ימים תיאטרון גבעתיים ייצבע בצבעי הגליל המערבי – 1-4.1.25. ארבעה ימים של קולינריה גלילית, מחול, מוזיקה, סדנאות ויריד תוצרת גלילית ושוק איכרים. לפרטים נוספים על הפסטיבל >>