- איזורים בגליל המערבי
בואו למסעדת נור להנות מהמטבח העשיר המבוסס על אוכל ביתי מסורתי.
חומרי הגלם מגיעים מגידולים מקומיים, מהקצב המקומי ואת הירקות מגדלים בכפר או בסביבתו.
במסעדה המעוצבת או בחצר הנעימה תוכלו לשבת עם חברים או משפחה באוירה נעימה ומפנקת ולהנות ממבחר סלטים דרוזי מסורתי, עלי גפן, מנסף של פרגיות או טלה, פלטת פרות ים או מדליוני פילה עגל.
כל המנות יוגשו לכם בכלים מסורתיים והחוויה מובטחת.
בסמה הנו, הבעלים של מסעדת נור, היא אישה עם עוצמה וכוחות נפש רבים.מרסל, בעלה, נפצע בעת פעילות מבצעית במהלך שירות המילואים שלו.
בנה, נור, נולד 4 חודשים אחרי הפציעה ועל שמו קרויה המסעדה.