- איזורים בגליל המערבי
התשוקה לאוכל וריחות המטבח תמיד משכו את סמיר אסדי, עד כדי כך שעזב את אימפריית הצילום ובנה לעצמו אימפריה חדשה.
בנשימה עמוקה ותכנון של שנה הוקמה מסעדת טורקיז יחד עם אשתו, נהלה.
מאז בכל יום, אפשר למצוא במטבח של טורקיז סלטים, מנות וקינוחים מיוחדים ומשובחים בטעם של בית ואהבה. בכל ימי השבוע , בנוסף לסלטים ולמנות הבשר ושדגים מהטאבון, תוכלו להתפנק עם אוכל ים תיכוני מסורתי שאשתו של סמיר, נהלה, מכינה בטעם של בית.
תוכלו למצוא מנות כגון ממולאים, עלי גפן, שולבטו ומנות נוספות לפי מה שניתן למצוא בשוק באותו יום וכמובן עם מענה מפנק גם לצמחונים ולטבעונים שבינינו.
את ההמלצה הטובה ביותר על האוכל הביתי בטורקיז, תוכלו למצוא אצל תושבי עכו העתיקה שפוקדים את טורקיז כדי לרכוש אוכל ביתי הביתה- בטעמים ובאיכות הטובה ביותר בעיר.
בימים שסמיר אסדי עוד עבד כצלם, הוא נהג להזמין את חבריו אל הסטודיו שלו ולבשל להם. ימי חורף סוערים בחוץ היו חמים בסטודיו של סמיר עם האוכל הנפלא שהוא בישל.