- איזורים בגליל המערבי
ה-מאפייה של המתחם, בניצוחו של עשהאל מאור כל הלחמים והמאפים נעשים במקום, הלחמים הינם לחמי שאור, הנעשים בעבודת יד בשיטה מסורתית מקמחים מלאים ואיכותיים. במאפיה נעשות שתי אפיות ביום, בוקר וצהריים , כך שלאורך כל היום יש לחם טרי.
בנוסף ללחמים תמצאו במקום מאפים נוספים: בייגלה, ג'בטות, בגטים, עוגות שמרים נפלאות ועוגיות.
כל יום יש מאפי בוקר: קוראסון, בורקס וקיש.
בשישי יש חלות נהדרות
ניתן לקנות טרי על הבוקר ולצאת לפיקניק ביער הקופים ובאזור
עסקים נוספים במתחם בואכה יודפת: קפה יודפת, הולך בתל, חלב עם הרוח, MOI, הגר – בוטיק יד שניה, Jemma, המלבושיה, טוטסי מטבח מעדניה, אונקיה, פרא, קואן – כלי דרך, יער הקופים
מיכל עזרוני, ילידת יודפת, התמקצעה בתחום הקולינריה ברחבי העולם במשך שנים. כאשר חזרה ליודפת ב-2003 פתחה חנות יין בביתה. החנות התפתחה, התווספו יצרנים, אמנים ויוזמות של אנשי המקום וכך נוצר מגוון אקלקטי, מקומי ויוצא דופן, שהתגבש לכדי מתחם חדש ומרשים שנבנה בכניסה ליודפת – בואכה יודפת.