- איזורים בגליל המערבי
בפנוכו היא סדנת הממולאים האהובה של עדוש. הסדנה מתחילה בארוחת בוקר מפנקת של קובנה/פוקצ’ה, קרפצ’יו אפרסמון, סלט ביצים ובצל מקורמל ומטבלים מגוונים מעשה ידיה של עדי. אחרי ששבענו נתחיל ליצור את הממולאים שלנו: עלי גפן או מנגולד וכרוב ממולא באורז וירוקים, בצל ממולא בבשר ופריקה, נכין בויאס בשר ואריסה ונסיים בגלגול קובה.
ממולאים טעימים, יפים וברמת אסתטיקה מאוד גבוהה שיקשטו ויעשירו לכן.ם את שולחן האוכל.
בסיום הסדנה נתיישב לארוחה נוספת (כי כבר רעבים מהבוקר) ובסופה כל אחד ואחת ייקחו חוברת מתכונים וקופסה למלא בה את מה שהכנו.
משך: כ-4 שעות.
עלות למשתתף – 430 ש”ח כולל חומרים, הדרכה, שתי ארוחות ומתכונים.
תמיד אהבתי לבשל ולאפות. אחרי שילדתי את ביתי הרביעית וסיפור הקורונה נחת על העולם, החלטתי לעזוב את החינוך האנתרופוסופי וללכת אחרי הלב המשתוקק לארח א.נשים ולתת חוויה ואווירה שאני כל כך אוהבת במטבח הפרטי שלי.