דילוג לתוכן הראשי

סיורים וטיולים

חוויה זוגית של אוכל אומנות ויין

חוויה זוגית בעכו

משך המסלוליום
דרגת קושיקל

סיורים וטיולים

תחנות במסלול

  1. חוויה זוגית של אוכל אומנות ויין

  2. 1

    גלריה לאמנות עכו

    גלריה לאמנות ישראלית עכו
    הגלריה לאומנות עכו נמצאת בסוף השוק העתיק והשמח של עכו, ליד סימטת האומנים. בגלריה הצבעונית תוכלו למצוא תמונות, פסלים, תכשיטים, חפצי יודאיקה ועוד בגלריה ישנו מגוון יצירות של עשרות אומנים ישראליים, חלקם צעירים ועולים חדשים בתחילת דרכם ממגוון עדות ודתות. בגלריה מתארחים אומנים עכואיים וגליליים ויוצרים ישראליים בעלי שם כגון מנשה קדישמן , נחום גוטמן ואוספים פרטיים.
    עכו העתיקהלמידע נוסף
  3. 0.2 ק"מ

    2

    נמל עכו

    נמל עכו
    בלב העיר העתיקה פועם נמל עכו, אחד הנמלים העתיקים בעולם, המציע חוויה ים-תיכונית סוחפת ומלאת חיים
    נמל עכו, ליאופולד השני, עכו, ישראללמידע נוסף
  4. 3

    מסעדת טורקיז

    מסעדת טורקיז, עכו העתיקה
    סמיר אסדי, מייסד ומנהל של מסעדת טורקיז,עבר מתחום הצילום למסעדנות. בעקבות עבודתו של אביו, סמיר אסדי עסק בצילום. במשך שנים עבד סמיר ימים ולילות  באירועים ומסיבות.
    עכו העתיקהלמידע נוסף
  5. 12 ק"מ

    4

    התצפית האלוהית בקיבוץ תובל

    התצפית האלוהית בקיבוץ תובל
    תובל, ישראל
  6. 5

    יקב שטרן

    יקב שטרן
    יקב שטרן הוקם בשנת 2004 על ידי ג'וני שטרן. יקב שטרן הוא יקב בוטיק גלילי משפחתי, אשר שוכן על אחת מפסגות ההרים הצופות אל הים התיכון, בקיבוץ תובל. ג'וני עזב את עבודתו בתחום שיווק ומכירות לטובת הגשמת חלומו ליצור יין בגליל. הוא רכש ידע רב בנושא ייצור יין מספרות מקצועית ולימודים במכללת תל חי בנושא ""מתמחה בייצור יין"". בשנות הפעילות הראשונות של היקב, התגייסה קבוצה גדולה של קרובי משפחה, חברים ומכרים, לעזרה כמעט בכל פעילויות היקב ולימים הפכה למועדון 'ידידי היקב' ועד היום היא חלק מהפעילות. ג'וני שטרן הברזילאי הוא אוהב יין, אוכל ואנשים. לעיתים, בתיאום מראש, הוא משלב בין האהבות שלו ומארח ארוחות ערב, אותן הוא מגיש בליווי יינותיו על שולחן איכרים במרכז המבקרים היפה של היקב.
    קיבוץ תובללמידע נוסף