- איזורים בגליל המערבי
מסעדת הדרל'ה מזמינה אתכם להנות ממסעדה רומנטית וחמה המאובזרת בריהוט עץ כהה ומפות לבנות צחות לצד תאורה עמומה וחום אור נרות רומנטי , במקום ניתן לסעוד ארוחות צהריים, ערב כאשר התפריט משלב מוצרי יסוד מהאיכותיים ביותר מדגת הים, בשרים טובים וירקות טריים הנבחרים בקפידה ע"י השף סיון אמסלם. ברקע מוזיקת ג'אז קלאסי המשרה שלווה ורוגע על הסועדים
בנוסף אנו שמחים לארח במסעדה ילדים ומציעים מנות ילדים מגוונות.
המסעדה גם מופיעה כחלק ממאגר המסעדות הידידותיות לחולי הצליאק וישנה מודעות גבוהה לנושא במטבח,
התפריט בהדרל'ה נגיש ביותר ובהתאם לדרישת הלקוח אנו מציעים ספיישלים- מנות טבעוניות מגוונות, מנות ללא גלוטן מפנקות הן לילדים- סטייק פרגית בליווי צ'יפס/ נקניקיות עוף/ פסטה ללא גלוטן והן למבוגרים שבחבורה.
בשנת 2018 השקנו את יין לסקוב המיוצר ביקב שאטו רמו לזכר עמוס לסקוב (אביה של הדר) אשר הכין עד 2010 יין בוטיק נפלא הבלעדי למסעדה ובמטרה לשמר את המסורת הזו.
השף סיון אמסלם המנצח על התפריט מספר שהתשוקה לבישול ולמטבח הופיעה אצלו בגיל צעיר מאוד בשילוב עם אהבת האסתטיקה והאומנות.