- איזורים בגליל המערבי
חגית שטרן, עבדה בעבר בתפקיד בכיר בעולם ההייטק אבל מאז ומתמיד אהבה לאפות. חגית החליטה להתמסר לאהבתה ונסעה ללמוד אפייה. תחילה למדה ב"אסטלה" בגבעת שמואל ואז בצרפת ב-Perpignan. בעקבות לימודיה בצרפת וההקפדה על חומרי הגלם, חלק מחומרי הגלם עימם היא עובדת וביניהם חמאה ושוקולד מיובאים במיוחד מצרפת ומבלגיה.
את המקצועיות והאהבה שלה מביאה היום חגית לבריוש ומציעה תפריט קייטרינג בשרי או חלבי מגוון וכשר הכולל מגוון מאפים ומטעמים בטעם צרפתי אמיתי.
ניתן להזמין את סלסלות הפיקניק המפנקות של בריוש בתיאום מראש.