- איזורים בגליל המערבי
שעות פעילות עדכניות לימי המלחמה:
כל יום בין השעות 10:00-18:00. יום ב’ – סגור.
**
סמיר אסדי, מייסד ומנהל של מסעדת טורקיז,עבר מתחום הצילום למסעדנות.
בעקבות עבודתו של אביו, סמיר אסדי עסק בצילום. במשך שנים עבד סמיר ימים ולילות באירועים ומסיבות.
לסמיר היה חלום ילדות להיכנס למטבח והוא חש כבוד, אהבה וסקרנות לאוכל.
עם השנים, התשוקה לאוכל וריחות המטבח משכו את סמיר, עד כדי כך שעזב את אימפריית הצילום ובנה לעצמו אימפריה חדשה. בנשימה עמוקה ותכנון של שנה הוקמה מסעדת טורקיז יחד עם אשתו, נהלה.
מאז בכל יום, אפשר למצוא במטבח של טורקיז סלטים, מנות וקינוחים מיוחדים ומשובחים בטעם של בית ואהבה.
טורקיז הוא בית קפה ומסעדת שוק בסגנון ים תיכוני. המסעדה שוכנת בין השוק להמשך קריאה
שעות פעילות עדכניות לימי המלחמה:
כל יום בין השעות 10:00-18:00. יום ב’ – סגור.
**
סמיר אסדי, מייסד ומנהל של מסעדת טורקיז,עבר מתחום הצילום למסעדנות.
בעקבות עבודתו של אביו, סמיר אסדי עסק בצילום. במשך שנים עבד סמיר ימים ולילות באירועים ומסיבות.
לסמיר היה חלום ילדות להיכנס למטבח והוא חש כבוד, אהבה וסקרנות לאוכל.
עם השנים, התשוקה לאוכל וריחות המטבח משכו את סמיר, עד כדי כך שעזב את אימפריית הצילום ובנה לעצמו אימפריה חדשה. בנשימה עמוקה ותכנון של שנה הוקמה מסעדת טורקיז יחד עם אשתו, נהלה.
מאז בכל יום, אפשר למצוא במטבח של טורקיז סלטים, מנות וקינוחים מיוחדים ומשובחים בטעם של בית ואהבה.
טורקיז הוא בית קפה ומסעדת שוק בסגנון ים תיכוני. המסעדה שוכנת בין השוק למרינה של עכו העתיקה, בסמטה קטנה וציורית , שעוטרה על ידי הבעלים בפרחים, צמחים ואורות לילה.
אתם מוזמנים להנות מהאוירה הנפלאה של טורקיז במהלך הבוקר עם ארוחות בוקר, קפה ותה באוסף הכלים היפיפה של סמיר מכל העולם וכן מקינוחים מעשה ידיו.
במהלך הצהריים והערב תוכלו להנות ממגוון מנות בשר; סטייק אנטרקוט, טומהוק, צלעות כבש בטבון, נתחי בשר וירקות בטבון. בפינת הים, דגים טריים מהשור- לברק, סלמון בטבון ופירות ים מטוגנים או מבושלים.
אפשר להעשיר את חווית הארוחה עם מגוון של סלטים בסגנון ערבי לצד צלחת מפנקת של חומוס וטחינה, סלט קצוץ וטבולה.
את הכל יעטוף החיוך הניצחי של סמיר, האהבה שלו לאירוח וידו המשובחת במטבח.