- איזורים בגליל המערבי
הסיפור של מסעדת סלימה החל לפני שנים רבות כשסלימה בדארנה הגיעה לבקר את אחותה שעברה להתגורר באיטליה והתאהבה לחלוטין במטבח המקומי. הטעמים, הנופים והחום של האוכל והאנשים קסמו לה והיא החלה ללמוד את הבישול האיטלקי. בכל פעם כשבאה לביקור באיטליה למדה מהשפים האיטלקיים כיצד לאפות את הפיצות, להכין את הפאסטות הטריות ואת הרביולי, את הבשרים וכמובן את המאפים המפנקים.
לפני מספר שנים חבר אליה אוסאמה גנאים, בעלה של אחותה, וביחד הם פתחו מסעדה איטלקית-גלילית שבה תוכלו להתפנק עם פיצות טריות, ארוחות בוקר מיוחדות, מאפים טריים מטאבון העצים מנאפולי, וכמובן קינוחים .
המטבח מבוסס על חומרי גלם ועשבי תיבול מאיטליה ומהגליל.
לצד המסעדה יש מעדניה בה תוכלו להנות מפסטות ורביולי טריים להמשך קריאה
הסיפור של מסעדת סלימה החל לפני שנים רבות כשסלימה בדארנה הגיעה לבקר את אחותה שעברה להתגורר באיטליה והתאהבה לחלוטין במטבח המקומי. הטעמים, הנופים והחום של האוכל והאנשים קסמו לה והיא החלה ללמוד את הבישול האיטלקי. בכל פעם כשבאה לביקור באיטליה למדה מהשפים האיטלקיים כיצד לאפות את הפיצות, להכין את הפאסטות הטריות ואת הרביולי, את הבשרים וכמובן את המאפים המפנקים.
לפני מספר שנים חבר אליה אוסאמה גנאים, בעלה של אחותה, וביחד הם פתחו מסעדה איטלקית-גלילית שבה תוכלו להתפנק עם פיצות טריות, ארוחות בוקר מיוחדות, מאפים טריים מטאבון העצים מנאפולי, וכמובן קינוחים .
המטבח מבוסס על חומרי גלם ועשבי תיבול מאיטליה ומהגליל.
לצד המסעדה יש מעדניה בה תוכלו להנות מפסטות ורביולי טריים הנעשים במקום, פיצה לפי מטר, מוצרי מדף איטלקיים כמו שמן כמהין וגלידות מפנקות בעבודת יד.
מסעדת סלימה היא התגשמות החלום של סלימה ואוסאמה לאפשר לכמה שיותר אנשים להנות מהמקום החם שיצרו, מהעיצוב המוקפד והכפרי ומהאוכל הטוב של בית איטלקי בגליל .