- איזורים בגליל המערבי
במפעל הקטן ומיוחד בלב פקיעין, מתחת לבית משפחת מוהנא ישנה ממלכה קסומה של שוקולד. בית קפה ושוקולד, קטן ויפהפה, המציע פרלינים, טראפלס, טבליות שוקולד בעבודת יד בטעמים מפתיעים כגון טארפלסים של לואקר פיסטוק, רפאלו שקדים, פררו אגוזים, ומגוון פרלינים של רובי קינדר, בלונדי מילק, קפה שוקולד מריר ואפילו פרלין כנאפה ופרלין בהפתעה. כחלק מחווית השהות בבית הקפה לה שוקוליטה, המקום מציע גם משחקי קופסא להנאת האורחים.
"לה שוקוליטה" מציעים סדנאות שוקולד לילדים ולמבוגרים בתיאום מראש, וכן אירוע ייחודי המשלב ביקור במפעל השוקולד והופעה של אב המשפחה המנגן עם כלי נגינה מרהיבים שהכין במו ידיו בגינת הבית.
וורד מוהנא הוא מוזיקאי ומהנדס תוכנה בהכשרתו. לאחר סיום לימודיו החליט להפוך את להמשך קריאה
במפעל הקטן ומיוחד בלב פקיעין, מתחת לבית משפחת מוהנא ישנה ממלכה קסומה של שוקולד. בית קפה ושוקולד, קטן ויפהפה, המציע פרלינים, טראפלס, טבליות שוקולד בעבודת יד בטעמים מפתיעים כגון טארפלסים של לואקר פיסטוק, רפאלו שקדים, פררו אגוזים, ומגוון פרלינים של רובי קינדר, בלונדי מילק, קפה שוקולד מריר ואפילו פרלין כנאפה ופרלין בהפתעה. כחלק מחווית השהות בבית הקפה לה שוקוליטה, המקום מציע גם משחקי קופסא להנאת האורחים.
"לה שוקוליטה" מציעים סדנאות שוקולד לילדים ולמבוגרים בתיאום מראש, וכן אירוע ייחודי המשלב ביקור במפעל השוקולד והופעה של אב המשפחה המנגן עם כלי נגינה מרהיבים שהכין במו ידיו בגינת הבית.
וורד מוהנא הוא מוזיקאי ומהנדס תוכנה בהכשרתו. לאחר סיום לימודיו החליט להפוך את עניינו בהכנת קינוחים למקצוע. עבור וורד, שוקולד תמיד היה אהבה גדולה והוא החליט לנסוע לתורכיה ולבלגיה כדי ללמוד אצל השוקולטיירים המובילים בתחום. הוא חזר לכפר, התחיל תואר שני במנהל עסקים, פיתח את העסק המשפחתי וולא מפסיק לשאוף ולהתפתח עוד. בני משפחת מוהנא תמיד ראו בשוקולד הרבה יותר מקינוח, עבורם הוא "טעימה קטנה מגן עדן, רגע רומנטי, מפנק וטעים ביותר"
וורד מספר: " אמא התחילה לייצר שוקולדים לפני יותר מעשרים שנה, בשיטה הכי בסיסית ואותנטית. כשסיימתי את הלימודים החלטתי לקחת את התחום צעד קדימה, ללמוד בבלגיה אצל השוקולטיירים המובילים בתחום ולפתח תפריט מוצרי גורמה שיקחו אתכם לעולם אחר".