- איזורים בגליל המערבי
וורד מוהנא הוא מוזיקאי ומהנדס תוכנה בהכשרתו. לאחר סיום לימודיו החליט להפוך את עניינו בהכנת קינוחים למקצוע. עבור וורד, שוקולד תמיד היה אהבה גדולה והוא החליט לנסוע לתורכיה ולבלגיה כדי ללמוד אצל השוקולטיירים המובילים בתחום. הוא חזר לכפר, התחיל תואר שני במנהל עסקים, פיתח את העסק המשפחתי וולא מפסיק לשאוף ולהתפתח עוד.
בני משפחת מוהאנה תמיד ראו בשוקולד הרבה יותר מקינוח, עבורם הוא "טעימה קטנה מגן עדן, רגע רומנטי, מפנק וטעים ביותר"
וורד מספר : " אמא התחילה לייצר שוקולדים לפני יותר מעשרים שנה, בשיטה הכי בסיסית ואותנטית. כשסיימתי את הלימודים החלטתי לקחת את התחום צעד קדימה, ללמוד בבלגיה אצל השוקולטיירים המובילים בתחום ולפתח תפריט מוצרי גורמה שיקחו אתכם לעולם להמשך קריאה
וורד מוהנא הוא מוזיקאי ומהנדס תוכנה בהכשרתו. לאחר סיום לימודיו החליט להפוך את עניינו בהכנת קינוחים למקצוע. עבור וורד, שוקולד תמיד היה אהבה גדולה והוא החליט לנסוע לתורכיה ולבלגיה כדי ללמוד אצל השוקולטיירים המובילים בתחום. הוא חזר לכפר, התחיל תואר שני במנהל עסקים, פיתח את העסק המשפחתי וולא מפסיק לשאוף ולהתפתח עוד.
בני משפחת מוהאנה תמיד ראו בשוקולד הרבה יותר מקינוח, עבורם הוא "טעימה קטנה מגן עדן, רגע רומנטי, מפנק וטעים ביותר"
וורד מספר : " אמא התחילה לייצר שוקולדים לפני יותר מעשרים שנה, בשיטה הכי בסיסית ואותנטית. כשסיימתי את הלימודים החלטתי לקחת את התחום צעד קדימה, ללמוד בבלגיה אצל השוקולטיירים המובילים בתחום ולפתח תפריט מוצרי גורמה שיקחו אתכם לעולם אחר".
במפעל הקטן שפתחו מתחת לבית תוכלו למצוא מגוון של פרלינים, טראפלס, טבליות שוקולד וקינוחים מפנקים בעבודת יד בטעמים מפתיעים כגון טארפלסים של לואקר פיסטוק, רפאלו שקדים, פררו אגוזים, ומגוון פרלינים של רובי קינדר, בלונדי מילק, קפה שוקולד מריר ואפילו פרלין כנאפה ופרלין בהפתעה.
ניתן גם לשלב בתיאום מראש, סדנה מפנקת להכנת שוקולד למבוגרים או ילדים או הופעה מוזיקלית בגינת הבית.