- איזורים בגליל המערבי
להרגיש סיני בירוק, 3 פינות קסומות ומבודדות (גם אחת מהשנייה) הנמצאות עמוק ביער אלונים בתוך מצפה הילה. ממתינה לכם בקתה חמימה המעבירה חווית לינה ושהייה ייחודיים.
הבקתה היא המקום להתנתק מהטלוויזיה, המחשב, וכן… גם מהנייד, לנפוש ביער האלונים העבות ולהתעורר לקול שירת הציפורים.
בחורף, ימתין לכם תנור לחימום האוויר והאווירה. רק אתם והטבע, אפילו בגשם הפינה חמה ויבשה. אין כיף גדול מלשבת בבקתה החמימה ולהציץ אל היער הרחוץ בגשם. בקיץ, תיהנו מבריזה וצל האלונים הקריר.
בבקתה חדר ללינה משותפת על מזרנים, במקום יש כריות ושמיכות צמר. שירותים, מקלחת ובמטבח יש מקרר, קומקום, כירת גז, מיקרו ואת כל כלי האוכל כמו כן תמצאו פה קפה ותה.
מקום לתפוש שלווה, הרחק מהמולת היומיום, מקום מושלם לחופשה משפחתית. ללא מסכים. גם כלבים מוזמנים…. קרוב לנחל כזיב, למונפורט, לגעתון ועוד.