- איזורים בגליל המערבי
אלמרסא, בבעלותו של מרוואן סואעד, מעניקה פרשנות ואדפטציה חדשה לאוכל הערבי הגלילי האותנטי, ומוסיפה למסורת הקולינרית רבת השנים, טוויסט חדש בניחוח בינלאומי. התפריט מציע מנות דגים, פירות ים ובשרים, וכן מרכיבים ממנות אותנטיות שקיבלו טאץ' עכשווי ועדכני בטכניקות בישול חדשניות. הדגים ופירות הים מגיעים טריים מהשלל היומי, מרשת הדייגים היישר אל הצלחת. חומרי הגלם, הירקות ועשבי התיבול מגיעים טריים מהשוק המקומי.
ארוחת הטעימות מאפשרת להתרשם מהיצירתיות של המסעדה. אם תיתנו למטבח יד חופשית, יזרמו אל מרכז השולחן מנות ראשונות (לפי מספר הסועדים + עוד מנה או שתיים) לטעימות משותפות, בשלב השני מגיעות מנות של פירות ים ודגים, והשלב הבא הוא שלב הבשרים. בסיום, כמובן, קינוח עם המלצה לכנאפה. אם יש מנה שאינה לטעמם של הסועדים, ניתן להחזיר אותה למטבח ולבקש אחרת במקומה. מחיר הארוחה אינו קבוע, כי הוא מתבסס על מספר המנות שהוגשו ומחירן.
אלמרסא, בבעלותו של מרוואן סואעד, מעניקה פרשנות ואדפטציה חדשה לאוכל הערבי הגלילי האותנטי, ומוסיפה למסורת הקולינרית רבת השנים, טוויסט חדש בניחוח בינלאומי.