סלט ברוקולי – תמר וגפן
מצרכים:
3 ראשי ברוקולי טרי
כ-20 צנוניות קטנות
בצל ירוק
חמוציות
צנוברים
אופן הכנה:
1. מפרידים את תפרחות הברוקולי מה גבעולים ומפרקים ביד לתפרחות קטנות
2. חותכים את הצנוניות לפרוסות דקות
3. קוצצים את הבצל הירוק לעיגולים
4. מוסיפים חמוציות וצנוברים קלויים (או שקדים קלויים)
5. מתבלים בלימון טרי, שמן זית, מלח ופלפל שחור גס *ניתן במקום ברוקולי להשתמש בכרובית טריה
סלט שאנחנו אוהבים להכין לאורחים טבעוניים שמגיעים להתארח אצלנו בצימרים