באדיבות גנאדי קוזאקביץ’ מאישו – בית קלייה לקפה
מרכיבים:
סירופ פטל ביתי שמכינים מפטל קפוא מבושל קלות עם סוכר וגרידת לימון. סונן וקורר.
מיץ תפוזים סחוט טרי
אספרסו כפול תערובת קלדי של Ishu coffee.
הרכבה:
ממלאים כוס בקרח
מוסיפים כ40 מ״ל סירופ פטל, מוזגים מעל כ150 מיץ תפוזים, חולטים אספרסו ומיד מוסיפים באיטיות לתוך הכוס.
מקבלים משקה קיצי מרענן, מעיר, רענן עם חמיצות נעימה ומתיקות פירותית ומראה יפיפה של דבורת בומבוס.
לחיים!