מאפין טחינה, חסי נוה – סטודיו חסי נוה
אנחנו אנשי אדמה, המשלבים בחייהם חקלאות תיירות ואמנות, אוהבים כמה שיותר טבעי ומקומי. מתכון מהמטבח הפרטי (לאנשים שלא אוכלים גלוטן) המשלב כוס מיץ גזר סחוט טרי ולחמניות טחינה מעולות וקלות הכנה מטחינה גלילית נהדרת וסילאן טבעי ..
אין כמו לפתוח את הבוקר עם לחמניה מטחינה וכוס מיץ גזר סחוט טרי:
מאפין טחינה:
3 ביצים טרופות ידני.
6 כפות טחינה גולמית.
1/4 כפית סודה לשתיה.
1 כף סילאן/דבש
מעט מלח
מערבבים ומעבירים לתבנית או לתבנית מאפינס ואופים 20 דקות. אני הכנתי עם סילאן טבעי יצא טעים מאד אך רצוי להוסיף קצת מתיקות.