- איזורים בגליל המערבי
מתכון לסביצ'ה – יקב לוטם
מצרכים:
דג לבן (סי בס) טרי
בצל סגול
בצל ירוק
עגבניות שרי
תפוח גרנד סמית
מיץ לימון
מלח
פלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
לשים לב שהדג נקי מעצמות ובלי עור, קוצצים את הדג לקוביות קטנות.
שמים בקערה מיץ לימון ושמן זית, קוצצים את הבצלים העגבניות והתפוח לקוביות קטנות. מתבלים לפי הטעם (מלח פלפל שמן זית וניתן להוסיף צ'ילי אדום או ירוק). ומערבבים את כל המרכיבים יחד.
מומלץ להגיש קר, בצלחת עמוקה.
הולך נהדר עם יין אדום אלגרו 2014 של יקב לוטם.